O nama

Ime Baltić već se dugo veže uz visoku kvalitetu stomatološke usluge. Po spektru usluga polivalentna i s tradicijom preko 30 godina, ordinacija posjećuju već čitave generacije pacijenata. Naši stalni pacijenti nas poznaju dugo i znaju što mogu očekivati od nas, a svi vi koji ste u potrazi za zubarom, koji će Vam se posvetiti s predanošću, slobodno nam se obratite. Stalnim  usavršavanjem  na raznim tečajima u Hrvatskoj i inozemstvu pratimo razvoj i napredak dentalne medicine. Našem zajedničkom cilju svakako pridonosi i novouređena i najsuvremenijom aparaturom opremljena ordinacija u kojoj koristimo samo vrhunske materijale kako bismo postigli maksimalne funkcijske aspekte uz prirodnost i estetiku. Posvećeni smo svakom pacijentu, a ni najkompleksniji protetski rad, rekonstrukcija zuba ili kiruški zahvat nisu problem, nego izazov. Također, surađujemo s našim kolegama, vrsnim stručnjacima i s vrhunskim zubotehničkim laboratorijima. Spretne ruke naših liječnika bezbolno će riješiti sve Vaše probleme i vratiti osmijeh Vašem licu.

Mr.sc.Nenad Baltić dr.med.dent rođen je 1957. godine u Zagrebu. Nakon završetka Zubotehničke škole i Stomatološkog fakulteta,već od rane mladosti samostalno radi u vlastitoj ordinaciji, koja je bila među prvima u Zagrebu. Po spektru usluga polivalentna i s tradicijom preko 30 godina, ordinacija posjećuju već čitave generacije pacijenata. Ordinacija je i sama obiteljskog tipa, tako da uz oca, koji je nositelj i temelj ordinacije, rade i sinovi Marko i Luka, koji nastavljaju ono što je otac dugi niz godina uspješno gradio. Njegova dva sina, odmah nakon završetka studija, započeli su s radom u obiteljskoj ordinaciji, a daljnjim usavršavanjem na specijalističkom studiju pridonose stalnom napretku ordinacije. Njihova mladost i inovativnost, a njegovo iskustvo i znanje, čine najbolju kombinaciju za uspješan rad.

 

Dr. Nenad Baltić

Dr. Nenad Baltić rođen je 13. prosinca 1957 u Zagrebu. Nakon završene zubotehničke srednje škole upisuje Stomatološki fakultet u Zagrebu na kojem diplomira 1981. Nakon dugog niza godina rada u privatnoj ordinaciji upisuje poslijediplomski specijalistički studij koj završava 2012. godine.Kontinuirano se educira na raznim kongresima i tečajevima u zemlji i u inozemstvu te posebno u području implantologije usvaja najnovije tehnike i protokole. U svom radu posebnu pozornost posvećuje funkcionalnosti iestetici u oralnoj rehabilitaciji kod vrlo složenih i kompliciranih radova(implanto-protetskih, potpuno bezubih) zahvaljujući čemu našim pacijentima pruža zdrav, prirodan i prekrasan osmijeh.

Dr. Marko Baltić

Dr. Marko Baltić rođen je 28. travnja 1986. u Mariboru. Nakon školovanja u Austriji upisuje 2006. Stomatološki Fakultet u Zagrebu. Studij završava 2012. godine. U 2015. godini započinje sa specijalizacijom iz Endodoncije i restaurativne stomatologije. Kontinuirano se educira na raznim kongresima i tečajevima u zemlji i u inozemstvu, usvaja nove tehnike, aparaturu i koristi najnovije materijale u području endodoncije.

Dr. Luka Baltić

Dr. Luka Baltić rođen je 25. ožujka 1988. u Mariboru. Srednju zubotehničku školu u Austriji završava sa izuzetnim uspijehom nakon koje upisuje Stomatološki fakultet u Zagrebu. Tijekom studija obavljao je i dužnost demonstratora na Katedri za stomatološku protetiku. Nakon položenog državnog ispita 2015. započinje sa specijalizacijom iz Dentalne protetike koju završava 2020 godine. Redovito posjećuje kongrese, seminare i radne tečajeve u Hrvatskoj i inozemstvu te aktivno prati najnovija dostignuća i tehnike u dentalnoj medicini. U svom radu posebno je posvećen protetskoj rehabilitaciji i estetskoj rekonstrukciji.